Bohumil „Bob“ Kartous na #zmenajetu!

Radi by sme vás pozvali na našu nadchádzajúcu konferenciu, kde bude jedným z hlavných rečníkov Bob Kartous, významný český politický aktivista, vysokoškolský pedagóg a publicista. Bob Kartous, známy aj ako Bohumil Kartous, sa narodil 17. augusta 1977 v Kroměříži a je dlhodobo aktívny v oblasti vzdelávania a spoločenských vied.

Bob Kartous je absolventom Pedagogickej fakulty Masarykovej univerzity v Brne a má doktorát z Fakulty sociálnych vied Univerzity Karlovej v Prahe1. Počas svojej kariéry pracoval v rôznych vzdelávacích a spoločenských organizáciách, vrátane spoločnosti Scio a EDUin, kde sa venoval komunikácii a analýze vzdelávacej politiky. Pôsobí prorektor Vysoké školy ekonomie a managementu (VŠEM) a poradca súčasného ministra školstva v Česku Mikuláša Beka. Zároveň vedie dva projekty na vývoj vážnych digitálnych hier pre oblasť duševného zdravia a informačnej gramotnosti a konzultuje projekt na vývoj výukovej platformy na bázi AI.

Bob Kartous je tiež známy svojou angažovanosťou v boji proti dezinformáciám. Je hovorca občianskej iniciatívy Čeští elfové, ktorá sa zameriava na boj proti internetovým trollom a šíreniu dezinformácií1. Spoluinicioval aj kampaň Nelež, ktorá zvyšuje spoločenskú zodpovednosť firiem v otázke dezinformácií.

Na našej konferencii sa Bob Kartous podelí o svoje bohaté skúsenosti a poznatky z oblasti vzdelávania a boja proti dezinformáciám. Jeho prednáška bude určite inšpiratívna a prínosná pre všetkých účastníkov, ktorí sa zaujímajú o inovácie vo vzdelávaní a spoločenskú zodpovednosť.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stretnúť sa s Bobom Kartousom a dozvedieť sa viac o jeho práci a víziách pre budúcnosť vzdelávania. Tešíme sa na vašu účasť na konferencii!